Fietsen labelen verhuist naar het station

Op 7 oktober 2013

Op de gemeenteraad van maandag 11 maart heeft Jan Vangheel ( N-VA) gevraagd om het fietsen labelen te verhuizen van de werkplaats in Ezaart naar het fietspunt aan het station in Mol.

Vroeger kon men hiervoor in Ezaart enkel terecht om woensdag namiddag, vanaf vandaag ( maandag 7 oktober) kan met iedere werkdag van 7.00 tot 19.00 uur terecht aan het station.  Deze locatie ligt meer centraal in Mol een hier komen ook meer mensen met de fiets langs, je kan gemakkelijk als je van de trein komt of als je hier passeert even snel uw fiets laten labelen. Hiervoor heb je enkel uw paspoort en natuurlijk uw fiets nodig en het is volledig gratis. Het labelen zal gebeuren door de mensen van het Fietsatelier

Hiermee hoopt N-VA Mol dat er meer mensen hun fiets laten labelen zodat gestolen of verloren fietsen makkelijker terug bij hun eigenaar geraken. Ik hoop natuurlijk dat de gemeente hierover voldoende info verspreid, door bijvoorbeeld posters op te hangen aan de fietsstallingen in Mol maar ook in de fietsstallingen van de scholen. Ik ben dan ook vandaag symbolische de eerste fiets gaan laten labelen aan het fietspunt en hiervan heeft TVMol een kleine reportage gemaakt: http://www.tvmol.be/media/fietsen-labelen-door-fietspunt .

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is