Anneleen Dom nieuwe schepen

Eerste schepen André Verbeke stopte omwille van persoonlijke redenen als schepen en gemeenteraadslid. Anneleen Dom volgt hem op als schepen en Lena Lenaerts zal André opvolgen in de gemeenteraad.

Dank voor het vertrouwen

Anneleen Dom werd door het partijbestuur van N-VA aangeduid als opvolger van André Verbeke in het schepencollege. Anneleen is 53 jaar oud, woont in Millegem, is arts van opleiding en heeft drie kinderen.

“Ik ben blij dat de N-VA mij het vertrouwen geeft om mee aan het stuur van de gemeente Mol te mogen zitten. Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar de goede samenwerking met mijn collega schepenen van de N-VA en van onze coalitiepartner CD&V.”

 

Bevoegdheden herverdeeld

De intrede van Anneleen Dom in het college van burgemeester en schepenen gaat gepaard met enkele bevoegdheidswissels. Zo verhuist de bevoegdheid ruimtelijke ordening naar schepen Hans De Groof.

Anneleen Dom volgt als nieuwe schepen de bevoegdheden openbare werken, mobiliteit en financiën op. Daarnaast neemt ze van Hans De Groof de bevoegdheden natuurgebieden en ICT over.

Schepen Wendy Soeffers krijgt dierenwelzijn als extra bevoegdheid. Zij neemt dit eveneens over van Hans De Groof. 

 

Lena Lenaerts komt in de gemeenteraad

Lena Lenaerts zal Andre opvolgen in de gemeenteraad. Lena is 25 jaar en woont in Ezaart. Ze is HR-medewerker bij Smet Group in Dessel.

“Ik ben blij dat ik mee in de gemeenteraad mag zetelen, ik ben er van overtuigd dat ik als jongere hierin een meerwaarde kan bieden.”

 

Maarten Van Camp nieuwe fractieleider

Nieuwe schepen Anneleen Dom wordt als fractieleider in de gemeenteraad voor de N-VA opgevolgd door Maarten Van Camp.

 

Bedankt André

André Verbeke nam omwille van persoonlijke redenen ontslag uit de gemeenteraad en dus ook als schepen. Hij was deze legislatuur als eerste schepen verantwoordelijk voor de bevoegdheden financiën, mobiliteit, openbare werken en ruimtelijke ordening. N-VA Mol wenst André uitdrukkelijk te bedanken voor zijn harde werk de voorbije jaren en wenst hem veel succes in de toekomst. De eedaflegging van Anneleen Dom als schepen en Lena Lenaerts als nieuw raadslid zullen plaatsvinden op de gemeenteraad van 17 april.

De reportege op RTV kan je hier onder bekijken.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is