Huidige mandatarissen zorgen voor ervaring op lijst N-VA Mol.

Op 14 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
Huidige mandatarissen zorgen voor ervaring op lijst N-VA Mol.

N-VA Mol kan voor de verkiezingen op 14 oktober rekenen op bijna alle huidige mandatarissen, 12 van de 13 stellen zich opnieuw kandidaat. ‘De ervaring die we de afgelopen 6 jaren hebben opgedaan, gaat op deze manier niet verloren. Met een goede mix tussen deze ervaring en een pak nieuwkomers kunnen we met een sterke lijst naar de kiezer trekken’, zegt lijsttrekker André Verbeke, ‘we stellen graag een 6-tal gemeenteraadsleden die opnieuw op de lijst zullen staan aan u voor.’

 

3de plaats     Hans De Groof                        34 jaar     Heidehuizen    medewerker partijsecretariaat

4de plaats     Mia Belmans                           69 jaar     Ginderbuiten   gepensioneerd

13de plaats   Paul Janssen                          59 jaar     Donk                ingenieur

14de plaats   Wendy Soeffers                      38 jaar     Ginderbuiten   opvoedster

17de plaats   Marc Van Roy                         66 jaar     Millegem         gepensioneerd

27ste plaats  Piet Lamberts-Van Assche     60 jaar     Achterbos        lector

Hans De Groof (34) woont samen met zijn vriendin in Heidehuizen. Hij is medewerker op het partijsecretariaat van N-VA en staat daar in voor de ondersteuning van de lokale afdelingen in de gehele provincie Antwerpen. In zijn vrije tijd gaan Hans wandelen met zijn 2 asielhonden of fietsen met de Grimberggeiten. Voor N-VA zit hij in de bestuursorganen van Jeugdhuis Tydeeh, Jeugdkamp De Maat en de EVA Molse Sportinstellingen. In de gemeenteraad houdt Hans zich vooral bezig met jeugd, natuur en groenbeleid, dierenwelzijn, afvalbeleid en (verkeers)veiligheid.

Mia Belmans (69) woont in Ginderbuiten. Mia is gepensioneerd, maar actief als opvoedster bij De Witte Mol. Ze is lid van onder andere OKRA, Vl@s, het Forum Vlaamse Vrouwen en doet aan ondersteuning bij Samana. Mia is ook een actief lid van de Molse Seniorenraad, waar ze voorzitter is van de werkgroep Wonen voor Senioren en Mensen met een Beperking. Bij OKRA is ze secretaris. Wanneer Mia naast deze engagementen nog tijd vindt dan gaat ze graag fietsen, lezen, muziek beluisteren en reizen. Binnen de gemeenteraad is Mia vooral bezig met senioren, mensen met een beperking, wonen en mobiliteit.

Paul Janssen (59) woont in Donk. Hij is ingenieur en doctor in de wetenschappen en werkt op het SCK. In zijn vrije tijd gaat Paul graag op reis. Hij leest ook graag een boek, gaat naar de film of speelt graag computergames. Hij is ook voorzitter van de Molse Schaakclub. Paul is vooral geïnteresseerd in de nationale politiek, het confederalisme, de staatshervormingen, energie, milieu, wetenschap, onderwijs, onderzoek en innovatie. Lokaal wil hij vooral verbetering zien in de mobiliteit en ruimtelijke ordening van Mol.

Wendy Soeffers (38) woont in Ginderbuiten en werkt als opvoedster bij De Witte Mol. Ze is trotse mama van twee zonen. Hierdoor heeft ze ook een druk gezins-sociaal leven: mee naar de voetbalmatchen, mee naar het paardrijden, mee gaan zwemmen, enz. Wendy spendeert graag haar kostbare vrije tijd met de kinderen en vrienden. Verder houdt ze nog van lezen, koken, reizen en muziek en zal ze tijdens de zomermaanden altijd wel ergens een festivalletje meepikken. Binnen de gemeenteraad is het vooral het sociale luik wat haar het meeste aanspreekt: integratie van mensen met een beperking, toegankelijkheid, onderwijs, kinderopvang, lokale economie en mobiliteit.

Marc Van Roy (66) woont in Millegem. Hij is een ‘actieve gepensioneerde’. Zo is Marc muzikant en speelt hij slagwerk bij de Harmonie Sint-Odrada en de A-M-Brassband. Hij is ook voorzitter van toneelgroep Mensen van Millegem. In de vrije tijd die nog rest gaat Marc graag fietsen of staat hij klaar voor de kinderen en de kleinkinderen. Marc zit voor N-VA, naast de gemeenteraad, ook nog in de politieraad, de beheerscommissie van de bibliotheek, de EVA Molse Sportinstellingen en de raad van bestuur van Jeugdkamp De Maat.

Piet Lamberts-Van Assche (60) woont in Achterbos en is vader van 4 kinderen. Hij werkt als lector bij Thomas Moore. Piet besteedt veel van zijn vrije tijd aan lezen en studeren. Hij verdiept zich dan vooral in economie, geschiedenis en kunst. Politiek is Piet geïnteresseerd in economie, Europees beleid en migratie.

 

Op de foto staan ook nog OCMW-raadslid Hilde Valgaeren, die op de tweede plaats staat en gemeenteraadslid Koen Dillen die de lijst zal duwen. Hen stelden we eerder al aan jullie voor.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is