nieuw bestuur voor N-VA Mol

Op 26 februari 2016

In het voorjaar van 2016 koos N-VA Mol een nieuw bestuur. Naast 20 bestuursleden werden er ook een nieuwe voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester verkozen.

Jan Kretzschmar is de nieuwe voorzitter van N-VA Mol. Zijn ganse loopbaan concentreerde  hij zich op het technologisch onderzoek. Na zijn doctoraat, en enkele verblijven aan buitenlandse universiteiten, startte Jan in 1972 het niet-nucleair milieuonderzoek op het SCK, en eindigde zijn loopbaan in 2007 als directeur  energie-, materialen- en milieutechnologie op de VITO. Jan is gehuwd met Trees, en samen hebben ze 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Jan Van Dael (°1959) werd verkozen als ondervoorzitter.  Hij is samenwonend, heeft een zoon. Je zou kunnen stellen dat zijn job zijn hobby is en idem voor politiek. De nog beschikbare tijd gebruikt hij om te wandelen, uiteraard voetbal van zijn zoon te volgen en allerhande dagdagelijkse zaken.  Geboren in Balen-Wezel heeft hij  gans zijn jeugd doorgebracht in Mol-Rauw.  Vervolgens heeft hij bijna 30 jaar in Mol-Ginderbuiten gewoond om sinds 2015 terug in Mol-Rauw te wonen. Jan is tevens wijkmeester voor Mol-Gompel.

Onze nieuwe secretaris is Maarten Van Camp, Maarten is 32 jaar oud woont in het centrum en is werkzaam als Technisch Onder Sector-chef Spoorwerken bij Infrabel. Hij is daarin verantwoordelijk voor het onderhoud van de sporen in de ruime regio Lier. In zijn vrije tijd is hij actief als assistent instructeur duiken bij Nuclea Diving Club Mol en probeert hij zijn conditie op peil te houden met fietsen.

Joost Vanhoof blijft penningmeester van N-VA Mol. Hij is 35 jaar, gehuwd met Ruth en vader van 2 prachtige dochters. Naast zijn job als productontwikkelaar van huishoudelijke artikelen zet hij zich voor N-VA Mol in voor de opmaak van de huis-aan-huis blaadjes en houdt hij zich bezig met de Molse mobiliteitsproblematiek.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is