N-VA Mol stelt enkele nieuwe kandidaten voor.

Op 4 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

N-VA Mol zet op 14 oktober vijftien nieuwe kandidaten op de lijst. ‘We wilden onze partij met het oog op de verkiezingen op alle vlakken versterken en we zijn blij dat we zoveel mensen hebben gevonden die enthousiast willen meewerken’, zegt lijsttrekker André Verbeke, ‘we stellen graag een 6-tal nieuwe kandidaten voor.’

  • 6de plaats      Greet Van Tiggelen  48 jaar    Centrum   leerkracht
  • 7de plaats      Maarten Van Camp  34 jaar   Centrum   teamleider Infrabel
  • 10de plaats    Anneleen Dom         48 jaar    Millegem   huisvrouw
  • 12de plaats    Shana Roosen         29 jaar    Rauw        medisch secretaresse
  • 18de plaats    Els Ceulemans         54 jaar    Achterbos juriste
  • 23ste plaats    Dylan Gyzen            25 jaar    Sluis         consultant farmasector

Greet Van Tiggelen (48) woont in het Centrum en is moeder van twee volwassen zonen. Ze is leerkracht Chinees en anatomie en Schoolcoördinator Cultuur en Talentontwikkeling op Rozenberg S.O. Verder is Greet zelfstandig ondernemer en geeft ze begeleiding, workshops en lezingen rond ‘spreken voor publiek’. Ze is voorzitter van de Orde van den Prince afdeling Kempen, een genootschap voor taal en cultuur, en ze zingt bij het damestrio MaMuze. Met hobby’s als zang, voordracht, theater, poëzie en schrijven mag het duidelijk zijn dat haar interesse vooral uitgaat naar het culturele. Ook onderwijs, zorg en welzijn en in het bijzonder de precaire positie van alleenstaande vrouwen ligt haar nauw aan het hart.

Maarten Van Camp (34) woont in het Centrum en wekt als Teamleider bij Infrabel. Hij is verantwoordelijk voor het onderhoud van de sporen in de ruime regio Lier. In zijn vrije tijd is hij actief als duikinstructeur bij Nuclea Diving Club Mol en probeert hij zijn conditie op peil te houden met fietsen. Maarten is de secretaris van N-VA Mol en zit ook in de arrondissementele raad en de nationale partijraad van N-VA. Zijn politieke interesses gaan uit naar mobiliteit, ruimtelijke ordening, sport, cultuur en de Vlaamse identiteit.

Anneleen Dom (48) woont in Millegem en heeft een dochter en twee zonen. Ze gaat graag joggen samen met haar hond en houdt van kajakken. Als arts zijn volksgezondheid en welzijn uiteraard nog altijd belangrijk voor Anneleen. Verder interesseert ze zich in onderwijs, nucleaire zaken, toerisme en verkeersveiligheid.

Shana Roosen (29) woont in Rauw en werkt als medisch secretaresse. In haar vrije tijd is ze vooral bezig met muziek. Shana speelt dwarsfluit bij het Harmonieorkest Mol-Rauw en daar is ze ook actief als bestuurslid. Verder leest ze graag een boek of ze gaat af en toe eens joggen. Migratiebeleid, natuur en cultuur zijn de zaken die haar politiek het meest aanspreken.

Els Ceulemans (54) woont in Achterbos en heeft drie kinderen. Ze is jurist van opleiding en werkte jarenlang in een internationaal actief Vlaams Havenbedrijf. Sinds 2014 heeft ze zich ingezet binnen de bewonersvereniging Geen Gesmos met Ons Bos voor het behoud van een uniek loofbos (Egelsvennen/Haakstraat), onderdeel van de groene long Galbergen-15 Kapellekens. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ruimtelijke ordening, groenbeleid en mobiliteit haar politieke interesses zijn. In haar vrije tijd gaat Els fietsen, wandelen of leest ze. Verder volgt ze een opleiding kunstgeschiedenis. ‘Ik ben ervan overtuigd dat enkel door samenwerking van en met mensen (binnen bewegingen, ondernemingen, politiek, enz.) de kracht van verandering zich maar echt kan laten voelen. Vandaar mijn keuze om me hiervoor actief te willen inzetten’, besluit Els.

Dylan Gyzen (25) woont in Sluis en is de op 3 na jongste kandidaat op onze lijst. Hij werkt als consultant in de farmasector. In zijn vrije tijd is Dylan recreatief wielrenner en is hij geïnteresseerd in wetenschap en economie. In de Molse politiek zou hij zich graag inzetten voor mobiliteit, lokale economie en cultuur.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is